Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Món Jurídic

Ja disponible al web ICAB la revista ‘Món Jurídic’ núm. 312

21/06/2017
Una fotografia de l’actual Junta de Govern del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona presa a la Sala dels Usatges de la Biblioteca il·lustra la portada del número 312 de la revista ‘Món Jurídic’, corresponent als mesos de juny i juliol de 2017.
Ja disponible al web ICAB la revista ‘Món Jurídic’ núm. 312

La publicació inclou articles sobre el consell de garanties estatutàries, el dret a la desconnexió digital, la protecció penal de la pròpia imatge i el delicte de ‘stalking’. Així mateix, recull ressenyes sobre la desaparició de la reclamació administrativa prèvia laboral o la compensació econòmica per raó del treball, entre d’altres.

També porta una entrevista amb Dominique Attias, vicedegana del Col·legi d’Advocats de París.

Igualment, aquest número inclou la publicitat electoral de les diferents candidatures que es presenten a les eleccions ICAB 2017 del 28 de juny.  

Món Jurídic és una publicació editada pel Col·legi de l'Advocacia de Barcelona amb la finalitat de ser un mitjà informatiu i d’expressió dels seus col·legiats.

És el reflex de la vida col·legial i un vehicle de comunicació de la Junta de Govern amb els col·legiats, alhora que permet l’intercanvi d’impressions entre els propis col·legiats.

Podeu adreçar els vostres articles, cartes o opinions a monjuridic@icab.cat

Aprofitem per recordar-vos que podeu recuperar articles publicats a Món jurídic a través del cercador de la revista. Podeu realitzar la cerca per text lliure, autor, títol de l’article, data i secció. 

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat