Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut

Cobertura del Servei d'Assistència al Detingut durant els propers dies

26/09/2017
En cas que es pugui donar un increment de situacions de detencions els propers dies, el Servei d’Assistència al Detingut del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) funcionarà amb total normalitat, de forma que, com sempre s’ha fet, en cas dque els advocats cridats inicialment a la guàrdia d’assistència al detingut siguin insuficients, es disposarà de reforços per donar cobertura a la totalitat de les assistències.
Cobertura del Servei d'Assistència al Detingut durant els propers dies

Els reforços es buscaran, seguint les pautes habituals, entre els advocats i advocades de Torn d’Ofici cridats a guàrdia en els següents dies.

Trucarem als companys i companyes per ordre alfabètic, entre els convocats a guàrdia el mateix torn i àrea de guàrdia, a partir del tercer dia d’aquell en què es doni la necessitat d’incrementar efectius.

Aquesta situació de reforç serà voluntària, si bé, si el lletrat trucat accepta fer el reforç haurà de donar cobertura a la guàrdia durant les 24 hores de durada d’aquesta.  

 L’ampliació de lletrats a la guàrdia de cada dia no impedirà que els companys inicialment de guàrdia puguin doblar les assistències.

Contactes