Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Agència Tributària de Catalunya. Presentació telemàtica.

02/06/2017
Ús de mitjans telemàtics per a la presentació d’autoliquidacions.
Agència Tributària de Catalunya. Presentació telemàtica.

Us informem que ha entrat en vigor l’Ordre VEH/85/2017, d'11 de maig, per la qual, a partir d’1 de juny,s'estableix l'obligació de l'ús dels mitjans electrònics en les presentacions i pagament de diverses autoliquidacions per a determinats obligats tributaris.

Les autoliquidacions que s’hauran de presentar telemàticament de manera obligatòria són les següents: a) impost sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentats (models 600 i 620); b) impost sobre successions i donacions (models 660 i 650, 651, 652 i 653); c) impost sobre les estades en establiments turístics (models 940 i 950), i d) tributació sobre el joc (models 040, 042, 043, 044, 045 i 046).

La presentació de les autoliquidacions esmentades s’haurà d’efectuar i trametre a través de la seu electrònica de l’Agència Tributària de Catalunya, accessible a l’adreça http://atc.gencat.cat, i tindrà caràcter obligatori per als obligats tributaris següents: les persones jurídiques; les entitats sense personalitat jurídica; les persones que representin un contribuent que estigui obligat a la presentació i pagament electrònic; els intermediaris fiscals que presentin autoliquidacions per compte d’altri o de tercers, i les persones o entitats que, d’acord amb el que preveu l’article 92 de la Llei 58/2003, de 17 de desembre, tinguin la condició de col.laboradors socials en l’aplicació dels tributs i compleixin els requisits i les condicions que estableixi la normativa vigent.

L’Agència Tributària de Catalunya disposa del telèfon 012 i la direcció electrònica  suport@atc.cat per a la resolució de les incidències tècniques realcionades amb els serveis i tràmits de seu electrònica.

Contactes