Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Servei d'Atenció Col·legial

L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona s’ha adherit al programa Barcelona + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat

30/06/2017
La nostra participació en aquest programa consisteix en elaborar un Pla d’Acció anual per millorar la sostenibilitat del nostre sector amb una proposta d’actuacions concretes que us impliquin a vosaltres, i acompanyar-vos en l’execució d’accions per part vostra, juntament amb la Secretaria Tècnica de Barcelona + Sostenible.
L’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona s’ha adherit al programa Barcelona + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat

Volem ressaltar que sou vosaltres els protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, promovent accions més sostenibles que assegurin un futur viable i durador, i comprometent-vos en alguna de les actuacions que plantegem des del Col·legi, que us facilitem a través del següent formulari:

La vostra participació serà reconeguda amb tot un seguit de recursos, així com amb la continuïtat dels incentius econòmics que gaudiu fins ara a través de l’Acord Cívic amb renovacions anuals.

Us fem arribar el Pla d’Acció que hem elaborat per aquest any des de l’ICAB i us demanem que us hi adheriu indicant en el següent formulari quines actuacions dureu a terme durant aquest any.

És important que el formulari l’empleneu abans del 31 de juliol de 2017 per tal de poder gaudir del benefici fiscal del 10% de reducció en la taxa del preu públic per la prestació del servei de recollida de residus comercials.

Enllaç Pla d’acció de l’ICAB:  

Enllaç formulari de compromís:  

Per  a més informació podeu consultar la pàgina web Barcelona + Sostenible

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a dijous de 9 a 18 h / Divendres de 9 a 15 h - Horari d’agost: de dilluns a divendres de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat