Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

La Junta de Govern acorda suspendre els actes lúdics de Sant Raimon de Penyafort en solidaritat amb els companys que es veuen afectats per la crisi

17/12/2009
La mesura té com a finalitat ser sensible amb els companys afectats per la situació econòmica, destinant-ne l’estalvi a invertir en nous serveis i projectes col·legials que tinguin un valor afegit en el moment actual com són, entre d’altres, beques d’estudi o més activitats de formació.
La Junta de Govern acorda suspendre els actes lúdics de Sant Raimon de Penyafort en solidaritat amb els companys que es veuen afectats per la crisi

La resta d’actes institucionals, com l’homenatge als companys i companyes que celebren els 25 i 50 anys de col·legiació, cerimònia civil i religiosa pels companys difunts al llarg de 2009 i el teatre, es mantenen.

Podeu consultar aquest acord i d’altres a l’apartat Col·legi / Acords de Junta.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat