Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Oberta la matrícula per al Màster en Dret Fiscal del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona

04/07/2017
Dintre de la seva oferta de formació especialitzada per al curs 2017-2017, el Departament de Formació del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) organitza una nova edició del Màster en Dret Fiscal, a desenvolupar del 2 d'octubre de 2017 a l'11 de juliol de 2018 en horari de dilluns i dimecres de 18 a 21 hores.
Oberta la matrícula per al Màster en Dret Fiscal del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona

La realització d’aquest Màster en Dret Fiscal de l'ICAB neix per la gran demanda dels professionals que, conscients de la repercussió d’aquesta matèria en la seva feina, sol·liciten una formació pràctica en la fiscalitat des d’una perspectiva global del sistema tributari, per adquirir un coneixement complet del sistema estatal i autonòmic, que els permeti resoldre dubtes que la pràctica diària els plantegi.

El Màster està dirigit a professionals en exercici (Llicenciats o Graduats en Dret, Econòmiques, Empresarials, o assessors fiscals) que desitgin una formació especialitzada en Dret Fiscal i compta amb un quadre de professionals de primer nivell.

Aquest Màster s’estructura en cinc mòduls: Llei General Tributària i procediments, Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, impost sobre societats i fiscalitat dels no residents, IVA, impostos especials i impostos locals, i impost sobre successions i donacions i sobre transmissions patrimonials i actes jurídics documentats.

Per a més informació, programa detallat, preus i inscripció, contacteu amb el Departament de Formació de l'ICAB o visiteu el següent enllaç web:

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat