Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Oberta la matrícula per al Màster en Dret Laboral i Recursos Humans de l'ICAB!

04/09/2018
L’objectiu principal del Màster d'Especialització en Dret Laboral i Recursos Humans del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona 2018-2019 és la formació pràctica de l’advocat/da, per dotar-lo de la destresa i experiència necessàries en el camp de les relacions laborals, tant si exerceix l'Advocacia, com si presta servei en departaments jurídics i laborals assessorant a empreses i treballadors.
Oberta la matrícula per al Màster en Dret Laboral i Recursos Humans de l'ICAB!

El curs s’estructura en 4 mòduls. El primer, sobre les relacions laborals, tractarà la responsabilitat de les empreses i la negociació col·lectiva, conflictes i convenis. El segon se centrarà en els aspectes processals del Dret Laboral i, més concretament, en les modalitats processals. El tercer tindrà com a eix central la Seguretat Social, la gestió i el règim de les prestacions. I, el quart, estarà dedicat a l'estructura i organització d'un Departament de personal i recursos humans.

El sistema utilitzat és el d’immersió en casos pràctics per consolidar així els coneixements teòrics. El màster està adreçat a llicenciats o graduats en Dret i a diplomats en Relacions Laborals o Graduats socials que vulguin completar la seva formació teòrica amb la pràctica professional necessària per exercir com a advocat o com assessor laboral.

El quadre docent està format per advocats en exercici, magistrats i advocats de l’administració o similar.

El curs començarà el 4 d'octubre de 2018. Les classes es faran, en horari de tardes, els dilluns i dimecres, de 18 a 21 hores. El Mòdul de Recursos Humans, a partir del mes de gener, els divendres, de 14 a 16 hores.

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    Secretaria Tècnica cAmpus ICAB / Màsters Formació
    Mallorca, 283 / Mallorca, 281 (Centre de Formació)
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5334 F. 93 215 04 29 E. campus@icab.cat E. masters@icab.cat