Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances

Els dies 12 i 13 de maig, XXIII Congrés de Responsabilitat Civil i Assegurances al Col·legi de l'Advocacia de Barcelona

04/04/2016
Els dies 12 i 13 de maig tindrà lloc a l'ICAB la XXIII edició del Congrés de Responsabilitat Civil i Assegurances. Reserva’t aquests dies a l’agenda per poder participar en el Congrés.
Els dies 12 i 13 de maig, XXIII Congrés de Responsabilitat Civil i Assegurances al Col·legi de l'Advocacia de Barcelona

Aquest certamen té com a objectiu analitzar, en dues jornades i a través de sis ponències, diferents aspectes d’actualitat com són la responsabilitat patrimonial de l’Estat derivada dels danys provocats per l’Administració de Justícia i la pèrdua d’oportunitats com a concepte indemnitzable.

També s’exposarà la problemàtica sorgida arran de l’aplicació del nou Barem durant els cinc primers mesos de vigència, així com els nous criteris en la valoració de les seqüeles.  

A més, hi haurà una ponència sobre la retroactivitat de la Llei 35/2015 de 22 de setembre de Reforma del Sistema per a la Valoració dels Danys i Perjudicis causats a les Persones en accidents de circulació i l'aplicació analògica a les reclamacions derivades de responsabilitat civil.

Properament facilitarem el programa detallat i la butlleta d’inscripció!

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família , Comissió de Prospectives T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat