Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars

Comunicat en relació a la posada en marxa dels sistemes de comunicació telemàtica amb l’Administració de Justícia a Catalunya

13/04/2016
El Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya ha manifestat el seu desig exprés de consensuar amb l’Advocacia tot el calendari i condicions d’execució.
Comunicat en relació a la posada en marxa dels sistemes de comunicació telemàtica amb l’Administració de Justícia a Catalunya

El passat dia 15 de març de 2016 es va mantenir una reunió entre el Departament de Justícia i el CICAC en la qual se’ns va transmetre que el calendari d’aplicació del sistema e-Justicia.cat patiria un endarreriment per tal de garantir que la seva posada en marxa es feia amb totes les condicions tècniques i amb un calendari prèviament consensuat amb l’Advocacia.

La reunió es va mantenir en el marc de la posada en marxa del sistema que ha de permetre la presentacions de demandes i escrits, i la recepció de notificacions telemàtiques en aquells procediments civils, penals, contenciosos administratius i socials en què no és preceptiva la intervenció de procurador.

Aquesta modificació inicial de calendari també té a veure amb un altre canvi important pel qual, segons ens han informat, el sistema de notificacions a Catalunya de moment no es construiria sobre el sistema LexNet, sinó que, en tot cas, es desenvoluparà dins del sistema propi de Catalunya (e-Justícia).

Estem pendents de què la Generalitat concreti el seu projecte en una propera reunió convocada per al 27 d’abril de 2016, de la que us mantindrem informats.

Tot i així, us hem de recordar que el sistema LexNet és el que s’utilitza a la resta de les Comunitats Autònomes, a excepció del País Basc, Cantàbria i Navarra.

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
  Mallorca, 283 - Planta 0
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  De dilluns a dijous de 9 a 20 h / Divendres de 9 a 15 h - Horari d’agost: de dilluns a divendres de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat


  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)
  Gran Via de les Corts Catalanes, 111 Ciutat de la Justícia Edifici C, 2a planta
  L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5345 F. 93 215 10 62 E. craj@icab.cat