Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Aquestes són les conferències sobre Dret Fiscal i Tributari a les que pots assistir si t’inscrius al 1r Congrés de l’Advocacia de Barcelona

21/06/2016
Ets persona col·legiada o associada ICAB i et dediques a temes fiscals? Doncs tens una cita a l’ICAB els dies 30 de juny i 1 de juliol amb motiu del 1r Congrés de l’Advocacia de Barcelona, una trobada amb més de 60 conferències i càpsules formatives gratuïtes sobre diferents branques del Dret, inclosa la de Fiscal i Tributari. Consulta tot el programa i tria aquelles que més s’ajustin al teu perfil professional!
Aquestes són les conferències sobre Dret Fiscal i Tributari a les que pots assistir si t’inscrius al 1r Congrés de l’Advocacia de Barcelona

Les conferències sobre Dret Fiscal i Tributari programades en el marc del 1r Congrés de l'Advocacia de Barcelona són aquestes:

 • 30/06 10.00h - Conferència: ‘Societats professionals. Fiscalitat de l'advocat soci, gerent o administrador’. Ponent:  Gemma Sala, advocada.
 • 30/06 11.30h - Conferència: ‘Procediment de recuperació de l'IVA de les factures impagades’. Ponent:  Esther Colls, advocada.
 • 30/06 15.00h - Conferència: ‘Fiscalitat en les ruptures matrimonials i liquidació del patrimoni conjugal’. Ponent:  Alejandro Ebrat. advocat.
 • 30/06 16.30h - Conferència: ‘IVA i torn d'ofici’. Ponent:  J. Pere Rodríguez, cap de la Dependència Regional Adjunt AEAT.

L’assistència a totes aquestes propostes és gratuïta per a persones col·legiades i associades de l'ICAB, prèvia inscripció OBLIGATÒRIA mitjançant el formulari general del Congrés [AQUÍ].

Recordeu que amb motiu del 1r Congrés de l'Advocacia de Barcelona, durant un dia i mig, tots els espais del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (Centre de Formació, edifici Mallorca, 283 i Palauet Casades) oferiran un ampli ventall d'activitats de formació. Podeu consultar el programa complet AQUÍ.

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Departament de Biblioteca (Direcció)
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. direcciobiblioteca@icab.cat