Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances

Oberta la inscripció per al XXIII Congrés de Responsabilitat Civil i Assegurances que se celebrarà els dies 12 i 13 de maig a l’ICAB

14/04/2016
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona acollirà els dies 12 i 13 de maig la celebració del XXIII Congrés de Responsabilitat Civil i Assegurances.
Oberta la inscripció per al XXIII Congrés de Responsabilitat Civil i Assegurances que se celebrarà els dies 12 i 13 de maig a l’ICAB

El Congrés de Responsabilitat Civil i Assegurances 2016 té com a objectiu analitzar –en dues jornades i a través de sis ponències – diferents aspectes d’actualitat en la matèria.

La incidència de les reformes processals en l’àmbit de la Responsabilitat Civil; la responsabilitat patrimonial de l’Estat derivada dels danys provocats per l’Administració de Justícia o  la pèrdua d’oportunitat com a concepte indemnitzable són alguns dels temes que s’hi tractaran.

A més, durant el Congrés també s’exposarà la problemàtica sorgida arran de l’aplicació del nou Barem durant els cinc primers mesos de vigència; s’analitzaran els  nous criteris en la valoració de les seqüeles i s’abordarà l’aplicació analògica de les reclamacions derivades de la Responsabilitat Civil.

Aquest certamen l’organitza la Comissió de Responsabilitat Civil i Assegurances de l’ICAB.

Les inscripcions es poden fer on-line a través del següent enllaç:

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família , Comissió de Prospectives T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat