Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut

Informació pública de la modificació de l'art. 16.4 del Reglament del Servei de Defensa d'Ofici i Assistència Jurídica gratuïta de l'ICAB

28/06/2016
Fins al 28 de juliol de 2016 (inclòs) es podran fer arribar a l’ICAB esmenes, suggeriments o al·legacions al projecte de modificació.
Informació pública de la modificació de l'art. 16.4 del Reglament del Servei de Defensa d'Ofici i Assistència Jurídica gratuïta de l'ICAB

La Junta de Govern va acordar en sessió del passat 14 de juny de 2016, de conformitat amb els articles 122 i 120 dels Estatuts col·legials vigents, aprovar inicialment i sotmetre a informació pública col·legial durant un període d’un mes, la modificació de l’art. 16.4 del Reglament del Servei de Defensa d’Ofici i Assistència Jurídica Gratuïta de l’ICAB.

El text aprovat estarà a disposició dels col·legiats i col·legiades en la pàgina web col·legial i a la Secretaria de la Corporació, amb la finalitat que, fins al dia 28 de juliol de 2016, puguin formular les al·legacions, esmenes i suggeriments al text que considerin pertinents, mitjançant:

  • Correu electrònic dirigit a l’adreça  torn@icab.cat
  • Davant del Registre General del Col·legi (c/ Mallorca, 283, planta baixa en horari de 9 a 20 hores els dies laborables o al Servei d’Atenció al Col·legiat situat a la planta primera de l'edifici P de la Ciutat de la Justícia en horari de 9 a 14 els dies laborables).

La modificació del Reglament que s’ha aprovat inicialment i que entra en fase d'informació pública amb la present publicació, té com a finalitat la possibilitat de què la Junta de Govern de l’ICAB pugui adaptar, de forma àgil, i mitjançant acord de Junta de Govern degudament motivat, els horaris de la guàrdia en assistència al detingut, per poder prestar el Servei en condicions més eficients i amb el menor cost pel lletrat, segons les circumstàncies que hi puguin concórrer. En aquest sentit, podeu consultar els documents que justifiquen la modificació.

Documents

Contactes