Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

MESURA ANTICRISI: L’ICAB posa en marxa una nova convocatòria de Beques d'estudi per als Màsters d'Especialització Jurídica 2016-2017

02/06/2016
L’Il·lustre Col·legi d'Advocacia de Barcelona (ICAB) posa en marxa una convocatòria per a la promoció de la formació entre els seus col·legiats/des oferint quatre beques del 25% de l’import total pels Màsters d’especialització jurídica d’Esport, Família i Successions, Fiscal, Laboral i Recursos Humans, Mediació, Negocis, Propietat industrial i intel·lectual, Penal, Processal Civil i Societat de la informació.
MESURA ANTICRISI: L’ICAB posa en marxa una nova convocatòria de Beques d'estudi per als Màsters d'Especialització Jurídica 2016-2017

Els interessats podran dirigir les seves sol·licituds a masters@icab.cat abans del 19 de setembre de 2016, o bé mitjançant presentació presencial en l’horari habitual de l’ICAB.

La sol·licitud haurà d’anar acompanyada de:

- Currículum de mèrits
- Carta de presentació i motius per demanar la beca
- Certificat de l’expedient acadèmic.
- Última declaració de renda i/o documentació acreditativa de la situació econòmica.

El Jurat serà el propi Comitè Científic dels Màsters esmentats i el Diputat responsable de Formació.

Els seleccionats es comprometen a assistir a totes les classes de formació, podent ser retirada la concessió de la beca si el Jurat observa l’incompliment d’aquesta condició específica o de les generals del Màster.

 

Contactes