Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

Llei 4/2015, del 23 d'abril, de creació de la comarca del Moianès (DOGC de 30 d’abril de 2016)

04/07/2016
Entrada en vigor: 01/05/2015. La llei crea la comarca del Moianès, integrada pels municipis de Calders, Castellcir, Castellterçol, Collsuspina, Granera, l’Estany, Moià, Monistrol de Calders, Sant Quirze Safaja i Santa Maria d’Oló. Amb la creació d’aquesta comarca queden modificades les comarques del Bages, d’Osona i del Vallès Oriental.

La capital del Moianès és el municipi de Moià.

El Consell Comarcal del Moianès s'ha de constituir després de la celebració de les eleccions municipals posteriors a l’entrada en vigor d’aquesta llei.

El Govern ha de fixar la distribució dels béns, els drets, les obligacions, els usos públics, els aprofitaments, les càrregues i el personal entre els consells comarcals del Bages, d’Osona i del Vallès Oriental i el Consell Comarcal del Moianès, amb l'audiència prèvia als consells comarcals afectats.

Els empleats públics dels consells comarcals del Bages, d’Osona i del Vallès Oriental que siguin traspassats al Consell Comarcal del Moianès s'integren com a personal propi en l’Administració receptora amb la mateixa vinculació.

En l’accés de la resta del personal, s’han de respectar, en tot cas, els principis d’igualtat, mèrit i capacitat en l’accés exigits per la normativa vigent en matèria de funció pública.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302