Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Serveis

Guia de Serveis ICAB 2016

11/04/2016
L’Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona ha publicat una nova edició de la Guia de Serveis que mostra la informació estructurada en dues grans àrees: Solucions Professionals i Formació i Documentació.
Guia de Serveis ICAB 2016

Amb aquest format de Guia -iniciat ja al 2015- volem facilitar-vos el coneixement i ús de tot allò que l’ICAB posa a la vostra disposició. Perquè l’objectiu del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona és ser-vos útils en el desenvolupament de la vostra tasca professional!

A Solucions Professionals trobareu aquells serveis que us ajudaran en l’exercici de l’advocacia: serveis per créixer professionalment com la Borsa de Treball, serveis pels quals podeu trobar solucions alternatives als conflictes com són l’Arbitratge i la Mediació, assegurances en Responsabilitat Civil per cobrir els riscos professionals, guies que us orienten en aspectes bàsics del despatx, serveis que us faciliten el vostre dia a dia (certificats digitals, correu electrònic, sales...) i serveis que us recolzen davant jutjats i tribunals.

A Formació i Documentació veureu com actualitzar i ampliar els vostres coneixements i amb quines fonts de documentació necessàries compteu (legislació, jurisprudència, doctrina...) per a l’exercici de l’advocacia.

En aquesta Guia de Serveis 2016 trobareu nous serveis com ara: el recull de premsa que diàriament se us envia perquè estigueu al dia de les notícies més destacades de la jornada; les videoconferències amb les presons que us permeten una connexió telemàtica segura amb el centre penitenciari de Quatre Camins per mantenir una entrevista amb el vostre client o les visites guiades al Palauet Casades, que possibiliten l’obertura del nostre patrimoni artístic a la ciutadania i alhora donen a conèixer la nostra tasca de defensa dels drets de les persones a tot el món.

A més, com a novetat d’enguany, trobareu el servei d’e-Learning, a través del qual podreu adquirir coneixements sense moure-us de casa, i més serveis de formació internacional com les beques Erasmus +, que possibiliten les pràctiques professionals a l’estranger, molt importants en un món globalitzat com l’actual.

La Biblioteca també ha estrenat el cicle Dret per a no juristes, basat en l’organització de conferències sobre àrees bàsiques del Dret, adreçades als ciutadans i les edicions digitals, com a publicacions realitzades en suport digital de les conferències i cursos que organitza el Col·legi.

La Guia de Serveis ICAB 2016 la rebreu encartada conjuntament amb la revista Món Jurídic d'aquest mes.

Documents

  • 11/04/2016
  • Servei d'Atenció al Col·legiat (SAC)  
  • pdf
  • 949.55 Kb
  Guia de Serveis ICAB 2016

  Guia de Serveis Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona 2016 en PDF.


Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Màrqueting
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. marqueting@icab.cat