Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Santa Coloma de Gramenet

Oficina Judicial a Santa Coloma de Gramenet

08/06/2016
Sessió informativa el dia 9 de juny per informar de l’inici del projecte.

En el marc del desplegament de l’Oficina Judicial, el Departament de Justícia ens comunica que està treballant per continuar implementant el nou model als partits judicials de Catalunya.

En aquest context, l’1 de juny un Equip d’Actuació Prèvia (EAP), format per 6 persones (2 gestors i 4 tramitadors), ha iniciat les tasques per tal de revisar i impulsar la tramitació del nombre d’execucions civils en tràmit en aquest partit judicial.

Les actuacions prèvies consten de deus fases: durant la primera es farà una revisió de les execucions pendents i durant la segona s’avançarà en la tramitació de les execucions civils dineràries. Es preveu que la durada global d’aquestes actuacions sigui de 9 mesos. Aquestes tasques formen part dels treballs preparatoris per a la implementació de l’oficina judicial, que tindrà lloc properament a Santa Coloma de Gramenet.

Per presentar els detalls d’aquest projecte, el proper dia 9 de juny a les 16.30h, la directora general de Modernització de l’Administració de Justícia farà una sessió informativa al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, adreçada als professionals del dret que exerceixen la seva activitat en aquest partit judicial.

Podeu trobar més informació sobre l’oficina judicial al web de l’Administració de justícia (http://administraciojusticia.gencat.cat/ca/administracio_de_justicia/modernitació_aj/oficina_judicial/), i podeu adreçar els vostres dubtes i/o suggeriments a oficina judicial.dj@gencat.cat.

Contactes