Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Revista Jurídica de Catalunya

13 i 14 d'octubre, Jornada RJC sobre Dret de Successions (ÚLTIMES PLACES)

29/07/2016
Els dies 13 i 14 d'octubre de 2016, la Revista Jurídica de Catalunya organitza al Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) una Jornada sobre Dret de Successions i la presentació del llibre de la col·lecció RJC 'Dret de successions: actualitat pràctica, legislativa i jurisprudencial'. Ja podeu realitzar la inscripció on-line.
13 i 14 d'octubre, Jornada RJC sobre Dret de Successions (ÚLTIMES PLACES)

Notícies relacionades

La jornada RJC sobre dret de successions té com a objectiu debatre els problemes actuals que planteja el dret successori, des d'una òptica catalana, estatal i internacional, amb especial èmfasi en l'aplicació pràctica del dret vigent, inclòs el Reglament UE 650/2012, sobre successions internacionals.

Els ponents de la jornada són experts d'alt nivell en matèria successòria (advocats, notaris, registradors, magistrats i professors). La conferència de cloenda anirà a càrrec de l'Excma. Sra. Encarna Roca Trias.

La jornada constitueix l'acte de presentació de llibre monogràfic de la col·lecció RJC amb el títol 'Dret de successions: actualitat pràctica, legislativa i jurisprudencial'. Aquest llibre es lliurarà gratuïtament a tots als assistents a la jornada.

El llibre i la jornada organitzats per la RJC s'ha realitzat amb la col·laboració de l'Associació Catalana d’Especialistes en Dret de Successions (ACEDS). 

DADES BÀSIQUES:

  • Jornada RJC sobre Dret de Successions
  • Presentació del llibre de la col·lecció RJC: 'Dret de successions: actualitat pràctica, legislativa i jurisprudencial'

HORARIS:

  • Dijous 13 d’octubre, de 16:00 a 20:30 h. 
  • Divendres 14 d’octubre, de 9:00 a 14:00 h. 

LLOC:

  • Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB), 8a Planta c/ Mallorca, 283

INSCRIPCIÓ:

ETIQUETA TWITTER:

  • #jornadesRJC

Documents

Contactes