Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Campanya #SolidaritatRefugiats

Acte de lliurament d’un manifest en defensa dels drets dels refugiats

16/03/2016
En el marc de la campanya en favor dels refugiats que l’Associació Intercol·legial de Catalunya, de la que forma part el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, ha posat en marxa amb el lema ‘Vergonya, ni un minut més! Per una Europa de les persones’, aquest dijous, 17 de març, a les 13.15h, davant la seu de l’Oficina de la Comissió Europea a Barcelona (Passeig de Gràcia, 90), tindrà lloc l’acte de lliurament d’un manifest en defensa dels drets de les persones refugiades davant l’intent de realitzar devolucions massives que es desprèn del preacord assolit entre la UE i Turquia.
Acte de lliurament d’un manifest en defensa dels drets dels refugiats

Des dels Col·legis Professionals catalans es reitera que els Drets Humans són l’únic valor que hauria de moure la nostra societat i s’urgeix als Estats a què preparin mesures efectives i ràpides per millorar l’ajuda als refugiats, no per impedir-la.  

Per aquest motiu, la Intercol·legial ha elaborat un manifest en solidaritat amb els refugiats, per tal de preservar els seus drets, al qual es poden sumar totes les Administracions, entitats públiques i privades, ONG, i tots aquells col·lectius i ciutadania que vulguin revertir la situació actual en què es troben els migrants.

El degans, deganes, presidents i presidentes dels Col·legis Professionals i Consells de Col·legis -entre ells Oriol Rusca, com a president de la Intercol·legial i degà de l’ICAB-, i representants d’altres entitats adherides, lliuraran el manifest a Ferran Tarradellas, director de l’Oficina de la Comissió Europea a Barcelona, per tal de mostrar el suport a les persones refugiades i denunciar la precària situació humanitària en què s’hi troben.

Els col·legiats/des de l’ICAB que es vulguin sumar a aquest acte, poden acostar-se a les portes de la seu de l’Oficina de la Comissió Europea a Barcelona aquest dijous, 17 de març, a les 13.15h.

Igualment, poden adherir-se a la campanya amb les etiquetes #solidaritatrefugiats i #refugiatsintercolcat a Twitter.

Tots aquells que us vulgueu adherir al manifest, podeu fer-ho a través de la pàgina web de la Intercol·legial:

 • ADHESIÓ AL MANIFEST EN DEFENSA DELS DRETS DELS REFUGIATS

Documents

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat