Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ) › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut › Secció de Dret Penal

Assistència al detingut: accés a l'atestat

17/03/2016
Us informem que des del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona estem treballant per aconseguir l’efectivitat del dret d’accés a l’atestat a comissaria de conformitat amb l’actual redactat dels articles 118, 520 i 527 de la LECrim tant per a persones detingudes com per aquelles que han estat citades a comissaria per declarar.
Assistència al detingut: accés a l'atestat

Notícies relacionades

En aquest sentit, a fi de canalitzar les actuacions i efectuar una acció col·lectiva, us demanem que feu constar a comissaria la petició d’accés a l’atestat policial i, en el seu cas, la negativa a facilitar-ho i que, una vegada eliminat el nom del client, remeteu una copia al correu craj@icab.cat

La finalitat és que des del Col·legi es puguin recollir un número important d’incidències per avalar la realització de les accions que resultin necessàries en relació a aquesta situació.

CRAJ, Secció de Dret Penal i Comissió del Torn d’Ofici

Contactes