Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Aquest estiu, aprèn idiomes a l’ICAB! ÚLTIMS DIES DE MATRÍCULA

14/06/2017
Cursos intensius durant el mes de juliol. Tria el teu i apunta’t ja!
Aquest estiu, aprèn idiomes a l’ICAB! ÚLTIMS DIES DE MATRÍCULA
 • BUSINESS ENGLISH –  Curs intensiu per aprendre anglès per a la comunicació  correcta amb clients i proveïdors internacionals, enfocat al tracte comercial amb estrangers.
 • ANGLÈS PER A SECRETARIAT – Curs per a secretaris/àries que exerceixen funcions administratives que troben dificultat de comunicació amb els seus clients en l’ús de l’anglès en el seu entorn professional.
 • ENGLISH PREPARATION COURSE FOR JOB INTERVIEWS – En aquest curs es posa l’accent en els punts més importants basats en el currículum, la trajectòria professional de l’alumne i la confiança per dur a terme una entrevista en anglès. L’alumne finalment realitzarà un simulacre individual d’una entrevista de treball amb un professional.
 • ENGLISH VOCABULARY FOR EMPLOYMENT AND COMMERCIAL CONTRACTS – Vocabulari avançat per advocats/des que treballen en l’àmbit internacional i que necessiten negociar o esmenar contractes laborals. També per perfeccionar l’habilitat d’entendre i redactar els contractes comercials.
 • CURSOS SPEAKING SKILLS –  Donada la bona acceptació que van tenir aquests cursos en la darrera edició, els repetim. Tots ells estan encaminats a millorar la competència lingüística i l’aprenentatge de totes les destreses a través de la comunicació. Enguany els “Speaking skills” que es faran són: English Intermediate Speaking Skills, English Advanced Speaking Skills, Legal Skills, Français Intermédiaire Talents d’orateur
 • ELS CLÀSSICS: INTENSIUS INICIALS –  A aquesta oferta li hem de sumar els clàssics intensius d’estiu, en les quals s’introdueix als alumnes en el coneixement d’una nova llengua incidint en les situacions comunicatives quotidianes. Nivells A1: Anglès, Francès, Rus, Italià, Alemany, Portuguès.

Les 50 primeres inscripcions seran obsequiades amb una completa guia personalitzada en format PDF que inclou una selecció de més de 60 destinacions mundials, com ara: Sidney , San Francisco, Tòkio, Lió, Londres...

Per tal de poder accedir a aquest obsequi es necessari l’enviament d’un e-mail adjuntant el comprovant de pagament a l’adreça: abernat@icab.cat

Trobareu tota la informació a www.icab.cat/idiomes!

Documents

  • 13/09/2018
  • Comissió de Cultura 
  • pdf
  • 2918.82 Kb
  ESQUEMA IDIOMES ICAB

  Podeu consultar l’esquema general d’idiomes i els seus nivells en aquest PDF


Contactes