Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Et dediques al Dret de les TIC? Vine al 1r Congrés de l’Advocacia de Barcelona! Tenim algunes conferències que t’interessen!

17/06/2016
El Reglament Europeu de Protecció de Dades; els menors i les tecnologies; els aspectes legals bàsics en projectes digitals; el comerç electrònic i les compres on-line; i les transferències internacionals de dades. Aquests temes són els que centraran les conferències sobre Dret de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació que el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) ha organitzat en el marc del 1r Congrés de l’Advocacia de Barcelona dels dies 30 de juny i 1 de juliol.
Et dediques al Dret de les TIC? Vine al 1r Congrés de l’Advocacia de Barcelona! Tenim algunes conferències que t’interessen!

D’entre les més de 60 conferències del programa, les específicament centrades en Dret de les TIC seran les que es detallen a continuació:

  • 30/06/2016 10 h - Conferència: 'Novetats del Reglament Europeu de Protecció de Dades per als despatxos d'advocats'. Ponent: Jordi Bacaria, advocat.
  • 30/06/2016 15h - Conferència: 'Comerç electrònic: compres per Internet i resolució de disputes on-line'. Ponent: Belén Arribas
  • 01/07/2016 10 h - Conferència: 'Dades personals, menors i tecnologies'. Ponent: Ramon Miralles, coordinador a l'Autoritat Catalana Protecció de Dades.
  • 01/07/2016 13h - Conferència: 'Aspectes legals bàsics en projectes digitals d'advocats i clients'. Ponent: Marta Baylina, advocada.
  • 01/072016 13h - Conferència: 'Estat actual de les transferències internacionals de dades: del Safe Harbour al Privacy Shield'. Ponent: Víctor Roselló, advocat.

L’assistència a totes aquestes propostes és gratuïta per a persones col·legiades i associades de l’ICAB, prèvia inscripció OBLIGATÒRIA mitjançant el formulari general del Congrés [AQUÍ].

Recordeu que amb motiu del 1r Congrés de l'Advocacia de Barcelona, durant un dia i mig, tots els espais de l’ICAB (Centre de Formació, edifici Mallorca, 283 i Palauet Casades) oferiran un ampli ventall d'activitats de formació gratuïtes per a col·legiats i associats ICAB. Podeu consultar el programa complet AQUÍ.

Documents

Contactes