Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut

El cupó de l’ONCE dedicat al Dia de la Justícia Gratuïta es podrà comprar a la seu de l’ICAB i al SAC de la Ciutat de la Justícia el 12 de juliol

11/07/2016
Un agent de l’ONCE estarà a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona aquest dimarts, 12 de juliol, venent el cupó especial dedicat al Dia de la Justícia Gratuïta i del Torn d’Ofici.
El cupó de l’ONCE dedicat al Dia de la Justícia Gratuïta es podrà comprar a la seu de l’ICAB  i al SAC de la Ciutat de la Justícia el 12 de juliol

Durant el matí, un venedor estarà situat al Centre de Formació de 10 a 14 hores, coincidint amb la jornada de portes obertes del Servei d’Orientació Jurídica (SOJ) perquè tots aquells col·legiats i ciutadans que ho desitgin puguin comprar el cupó commemoratiu. També podran fer-ho els advocats que s'adrecin en aquest mateix horari al Servei d'Atenció Col·legial (SAC) de l'ICAB a la Ciutat de la Justícia. 

A la tarda, es vendran cupons de 17 a 19.30 hores a la 8a planta de la seu col·legial, on hi ha prevista la celebració de la conferència 'ASSISTÈNCIA AL DETINGUT: La redacció actual de l’art. 520 de la LECrim'.

Amb motiu del Dia de la Justícia Gratuïta i del Torn d’Ofici, el 12 de juliol 20.000 agents de l’ONCE  posaran a la venda a Espanya cinc milions i mig de cupons divulgant la tasca que els advocats i advocades del Torn d’Ofici presten a diari.

El cupó diari de l'ONCE ofereix, per 1,5 euros, 55 premis de 35.000 euros a les cinc xifres. A més, per 0,5 euros més, es pot jugar també a la sèrie, i guanyar una paga de 3.000 euros al mes durant 25 anys, quantitat que se sumarà al premi de 35.000 euros.

Contactes