Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Badalona › Santa Coloma de Gramenet

Nou Servei d’Orientació Jurídica a Badalona

06/05/2016
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) i el Departament de Justícia han posat en marxa un nou Servei d’Orientació Jurídica (SOJ) a Badalona.
Nou Servei d’Orientació Jurídica a Badalona

Aquest servei proporciona als ciutadans un primer consell orientador i gratuït, amb atenció personalitzada, sobre qualsevol qüestió o aspecte jurídic que se’ls plantegi.

També els informa de la possibilitat de recórrer als serveis de mediació o a altres sistemes alternatius de resolució de conflictes, com la conciliació i l’arbitratge, per tal d’evitar la via processal i analitzar la viabilitat de la seva petició.
 
L’atenció al públic serà els dimecres i divendres, de 10 a 14 hores, en aquesta nova oficina, situada al carrer Prim, 40. Caldrà demanar cita prèvia a través de la pàgina web de l’ICAB (SOJ ON-LINE).
 
Gràcies a aquesta nova oficina, habilitada pel Departament de Justícia, els habitants d’aquesta població no hauran de desplaçar-se fins a Santa Coloma de Gramenet, que és el municipi on eren atesos per rebre aquest primer consell jurídic orientador.

Contactes

    • Altres telèfons ICAB 
    SOJ Badalona
    c/ Prim, 40, 1a planta Edifici Jutjats Badalona
    08911 Badalona, Barcelona - España

    HORARI: Dimecres i divendres de 10 a 14 hores