Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Notes de Premsa › Comissió de Dones Advocades

CONVOCATÒRIA: L’ICAB commemora el ‘Dia internacional de la dona’ amb la lectura d’un manifest i fent públiques dades sobre discriminació laboral i violència de gènere

07/03/2016
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona celebra el dimarts 8 de març, a les 11h, un acte per commemorar el ‘Dia internacional de les Dones’.
CONVOCATÒRIA: L’ICAB commemora el ‘Dia internacional de la dona’ amb la lectura d’un manifest i fent públiques dades sobre discriminació laboral i violència de gènere

La Comissió de Dones Advocades de l’ICAB llegirà un manifest que recorda, entre altres fets, que les dones no van poder ingressar a l’advocacia fins al 1921

Barcelona, 7/3/2016. El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) reivindica el ‘Dia internacional de la Dona’ amb un acte institucional que presidirà la vicedegana  de la corporació, Rosa Maria Barberà i que tindrà lloc demà dimarts 8 de març, a les 11h.

L’acte comptarà amb l’assistència de la diputada de la Junta de Govern responsable del Torn d’Ofici, Mercè Claramunt i de la presidenta de la Comissió de Dones Advocades, Pilar Rebaque.

Aquesta jornada commemorativa s’iniciarà amb la lectura d’un manifest, que llegirà Pilar Rebaque, i que recorda, entre altres qüestions, que les dones no es van poder incorporar al Col·legi de l’Advocacia de Barcelona fins al 1921, sent Maria Soteras Mauri, al 1927, la primera dona advocada col·legiada d’aquesta corporació.

Durant l’acte, Mercè Claramunt facilitarà dades en relació a l’àmbit laboral i a la discriminació i violència de gènere que pateixen les dones, objectius prioritari de la lluita feminista.

 

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat