Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Justícia Penal Internacional

EL TEDH condemna Espanya per dilacions indegudes

01/04/2016
La sentència del Tribunal Europeu de Drets Humans de 15 de març de 2016, en l’assumpte 'MENENDEZ GARCIA y ALVAREZ GONZALEZ vs. ESPAÑA', en un cas en el que a dos ciutadans espanyols se’ls reconeixen les dilacions indegudes que no van ser admeses ni per l’Audiència Provincial d’Astúries, ni pel Tribunal Suprem, ni tampoc pel Tribunal Constitucional, al considerar aquest últim que els recursos d’empara no tenien rellevància constitucional.

En aquest cas entre la detenció dels afectats i l’apertura de Judici Oral van transcórrer 3 anys i mig, i entre la interlocutòria d’apertura del Judici Oral i la Sentència van transcórrer 4 anys i mig.

Podeu consultar la sentència adjunta a peu de pàgina.

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família , Comissió de Prospectives T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat