Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Departament Internacional ICAB

10th World City Bar Leaders Conference a Barcelona del 13 al 16 d'abril

01/04/2016
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona segueix treballant en la seva projecció internacional, amb el compromís de posicionar el nostre col·lectiu dins d’un àmbit global. És en aquesta línia de treball que l’ICAB acollirà del 13 al 16 d’abril la 10a edició de la World City Bar Leaders Conference.
10th World City Bar Leaders Conference a Barcelona del 13 al 16 d'abril

Aquest acte reunirà una excel·lent representació de l’Advocacia Internacional amb l’objectiu de posar en comú temes d’actualitat que afecten els advocats i organitzacions  professionals com el nostre Col·legi, les conclusions de la qual publicarem un cop passat l’acte.

La participació de les organitzacions professionals del món de l’advocacia inclou noms tan rellevants com la City of London Law Society, l’Ordre des Avocats de París, la Tokyo Bar Association, la Warsaw Bar, la Chicago Bar Association, la Shanghai Bar Association, el Barreau de Montreal o la Philadelphia Bar Association. Dins l’àmbit europeu destaca el Barreau de Bruxelles, enclavament estratègic i professionalment molt present en tots els projectes d’àmbit europeu, en especial en els que s’emmarquen dins el programa Horizon 2020, de la Unió Europea.

El Col·legi de l'Advocacia de Barcelona és membre d’aquesta conferència des de l’any 2008, i aquest 2016 tindrem l’honor d’acollir-la a la nostra ciutat com a Col·legi d’acollida.

Documents

Contactes