Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

La Biblioteca programa diferents càpsules formatives gratuïtes amb motiu del 1er Congrés de l’Advocacia de Barcelona!

20/06/2016
Com cercar documentació jurídica per Internet? Com usar la signatura electrònica ACA? Com encarar una entrevista de feina? O quines són les obligacions fiscals de l’advocat? I en matèria de protecció de dades? Totes aquestes qüestions es resoldran a les càpsules formatives que l’ICAB organitza els dies 30 de juny i 1 de juliol amb motiu del 1er Congrés de l’Advocacia de Barcelona.
La Biblioteca programa diferents càpsules formatives gratuïtes amb motiu del 1er Congrés de l’Advocacia de Barcelona!

Les càpsules formatives són tallers breus (de 30 minuts aproximadament), en grups reduïts i eminentment pràctics, que es desenvoluparan a la Biblioteca del Col·legi, tant a la Sala de Lectura com a la Sala de Base de Dades.

Hi ha diferents torns i horaris. Consulta la graella i escull la teva!

L’assistència a totes aquestes propostes és gratuïta per a persones col·legiades i associades de l’ICAB, prèvia inscripció OBLIGATÒRIA mitjançant el formulari general del Congrés [AQUÍ].

Recordeu que amb motiu del 1r Congrés de l'Advocacia de Barcelona, durant un dia i mig, tots els espais de l’ICAB (Centre de Formació, edifici Mallorca, 283 i Palauet Casades) oferiran un ampli ventall d'activitats de formació gratuïtes per a col·legiats i associats ICAB. Podeu consultar el programa complet AQUÍ.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Departament de Biblioteca (Direcció)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5316 E. direcciobiblioteca@icab.cat