Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona programa un nou Curs sobre el procés Contenciós-Administratiu

10/05/2017
El 18 de setembre de 2017 comença la nova edició del Curs sobre el procés Contenciós Administratiu que organitza la Secció de Dret Administratiu de l’ICAB. Aquesta proposta formativa es desenvoluparà fins al 13 de novembre a la seu col·legial (Mallorca, 283).
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona programa un nou Curs sobre el procés Contenciós-Administratiu

La matrícula és oberta i es pot fer on-line a través del següent enllaç:

El Curs sobre el procés Contenciós Administratiu analitzarà aspectes com ara l’activitat administrativa impugnable, els actes previs al procés, les parts, els òrgans jurisdiccionals, l’escrit d’interposició del recurs contenciós administratiu, els terminis i còmput, les mesures cautelars o la demanda.

També abordarà les diligències finals, els recursos contra providències, interlocutòries i  el procediment abreujat.

Segons els inscrits i la seva disponibilitat, el programa preveu, com activitat opcional, la realització d’una visita als Jutjats del Contenciós-Administratiu de Barcelona per tal de presenciar la celebració d’actes de vista oral.

Curs adreçat a advocats/des, associats/es, col·legiats/des en general i no col·legiats/des.

Contactes