Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca › Comissió d'Arbitratge

VI Edició del Curs d'Especialització en Arbitratge (modalitat on-line)

02/03/2016
Els Col·legis d'Advocats de de Barcelona, Madrid, Màlaga, Biscaia i València organitzen conjuntament el VI Curs d'Especialització en Arbitratge (modalitat on-line), que començarà el dia 18 d’abril de 2016.
VI Edició del Curs d'Especialització en Arbitratge (modalitat on-line)

Notícies relacionades

Aquestes institucions desenvolupen, des de fa temps, una intensa activitat conjunta en matèria de solució alternativa de conflictes en general i, en particular, en l’àmbit de l’arbitratge. Una col·laboració que ja s’ha plasmat en diverses iniciatives, entre les quals destaquen les de caire formatiu i, en particular, aquest curs, que ja organitza la 6a edició precedida d’una excel·lent acollida i degudament contrarestada en el seu funcionament.

Atesa la importància de les entitats participants, considerem que aquesta experiència formativa pot resultar de gran interès per als nostres col·legiats, permetent aprofundir en aquest sector, amb la finalitat de dotar-los dels coneixements arbitrals i, especialment, per poder actuar com a àrbitres en processos arbitrals i accedir així mateix al cens corresponent a les diferents corts arbitrals.

Sempre amb una visió fonamentalment pràctica, analitzant la realitat de l’arbitratge i les principals decisions jurisprudencials. I comptant amb professors especialitzats i de reconegut prestigi com a àrbitres.  

D’altra banda, al realitzar-se on-line, permet un seguiment del curs compatible amb l’activitat professional diària, alhora que permet una via de contacte amb companys d’altres col·legis interessats en la matèria, per intercanviar dubtes i coneixements.
     
Les inscripcions s’han de realitzar a través del següent enllaç.

Documents

Contactes