Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Dones Advocades

L'ordre Europea de protecció de les víctimes de violència de gènere

27/06/2016
El passat 14 de juny del 2016, la Comissió de Dones Advocades, juntament amb la Secció de Dret Penal i Secció de Dret Comunitari i Internacional del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB) va organitzar l'acte 'L'ordre Europea de protecció de les víctimes de violència de gènere'.

Les doctores en Dret i professores de Dret Constitucional de la Universitat Rovira i Virgili Laura Roman Martin i Neus Oliveras i Jané ens van exposar la realitat pràctica de les ordres de protecció en el marc de la Unió Europea i en especial a la protecció de les víctimes de violència de gènere.

La brillant exposició de les ponents va provocar un gran debat espontani entre el públic assistent on es van intercanviar opinions i es van poder valorar els pros i contres en la utilització aquest instrument jurídic.   

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família , Comissió de Prospectives T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat