Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

La CRAJ informa: desplegament de les comunicacions telemàtiques a Catalunya

03/11/2016
Calendari provisional d’implantació.
La CRAJ informa: desplegament de les comunicacions telemàtiques a Catalunya

Dintre del marc de desplegament de les TIC a l’Administració de Justícia us informem de les previsions d’implantació que han estat facilitades per part del Departament de Justícia en relació al sistema e-Justícia, mitjançant uns calendaris de desenvolupament corresponents als diferents partits judicials de Catalunya i jurisdiccions.

Disposeu de la informació respecte a la totalitat d’aquests partits judicials, si bé els que corresponen a la demarcació ICAB estan també en un fitxer separat per facilitar-ne la consulta.

Aquests calendaris són de referència i, una vegada s’acostin les dates corresponents, les mateixes s’aniran confirmant. Les previsions contemplen un període de prova pilot, un període voluntari i, finalment, l’activació de la utilització obligatòria en els diferents partits judicials.

Us mantindrem puntualment informats en relació a aquest desplegament.

Documents

Contactes