Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Titulars › Premis, Beques i Subvencions

Atorgats els Premis Jurídics Ferrer Eguizábal 2015 sobre Dret civil català

22/04/2016
Els Premis Ferrer Eguizábal van ser instituïts el 1981 pel senyor Lluís Ferrer Eguizábal qui va ser advocat, periodista i cap de la Secció d’Hisenda de l’Ajuntament de Barcelona, mitjançant la Fundació que porta el seu nom.
Atorgats els Premis Jurídics Ferrer Eguizábal 2015 sobre Dret civil català

De conformitat amb els Estatuts de la Fundació, la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB) va convocar el 2015 una edició del Premi Ferrer Eguizábal sobre Dret civil català.

El Jurat del Premi Ferrer Eguizábal 2015 sobre Dret civil català integrat pel Sr. Josep D. Guàrdia i Canela, president de l’Acadèmia de Jurisprudència i Legislació de Catalunya, per la senyora Rosa M. Barberà Ramos, vicedegana de l’ICAB, pel senyor Rafael Espino Rierola, secretari de l’ICAB i pel senyor Ramon Pratdesaba Ricart, president de la Secció de Dret civil de la Comissió de Cultura i Formació de l’ICAB, reunit a la seu col·legial el dimarts 19 d’abril de 2016, ha adoptat, per unanimitat, els acords següents:

Modalitat A – Premi a la millor monografia publicada o inèdita

Aquesta modalitat del Premi ha estat atorgada ex aequo a:

 • Sra. Laura Allueva Aznar, per la seva obra “Prestación compensatoria y autonomía privada familiar. Validez y eficacia de la renuncia anticipada a la prestación compensatoria en pactos en previsión de ruptura matrimonial”.
 • Sra. Cristina Villó Travé, per la seva obra “La responsabilidad por el pago de las deudas hereditarias en el Derecho Civil de Cataluña”.

Modalitat B -  Premis als millors projectes d’investigació.

 • Sra. Maria Planas Ballvé, pel seu projecte d’investigació “El desheretament per absència de relació familiar: la nova causa de desheretament de l’article 451-17 e) del Codi civil de Catalunya”.

Un segon premi al millor projecte d'investigació ha estat declarat desert.

El lliurament dels Premis Jurídics Ferrer Eguizábal 2015 sobre Dret civil català tindrà lloc a la seu de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona en el transcurs del proper mes de maig.

Barcelona, abril de 2016

Contactes

  • Departaments i Comissions de l'ICAB  
  Secretaria de Junta de Govern
  Mallorca, 283
  08037 Barcelona , Barcelona - España

  T. 93 601 12 12 - EXT. 5312 F. 93 487 15 70 E. secretariadejunta@icab.cat