Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

FORMACIÓ ON-LINE A L’ICAB | Curs e-Learning sobre la Reforma del Sistema de valoració del dany corporal en accidents de trànsit

08/03/2016
El 22 de setembre de 2015 es va publicar al BOE la reforma del Sistema Valoratiu de Perjudicis Personals derivats d’Accidents de Circulació, vigent des de l’any 1995, en la seva redacció actual inclosa en el RDL 8/2004, de 29 d’octubre, modificada per la Llei 21/2007, d’11 de juliol, coneguda com la Reforma del Barem. Mitjançant aquest curs e-Learning, de formació per Internet, s’ofereix conèixer no només la nova regulació legal del nou sistema, sinó també la seva filosofia i la posada en pràctica d’aquesta eina jurídica.
FORMACIÓ ON-LINE A L’ICAB | Curs e-Learning sobre la Reforma del Sistema de valoració del dany corporal en accidents de trànsit

Aquesta proposta formativa on-line, de 50 hores de treball per a l’estudiant, s’adreça particularment a advocats i, en general, a professionals del Dret.  Es desenvoluparà del 18 de abril al 5 de juny de 2016.

Inscripcions aquí:

  • e-Learning ICAB: Curs sobre la Reforma del Sistema de valoració del dany corporal en accidents de trànsit (FINALITZADES)

QUÈ ÉS E-LEARNING ICAB?

La plataforma e-Learning ICAB és un espai d’aprenentatge i comunicació a distància desenvolupat  amb una finalitat formativa i que se serveix de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) i Internet.

Amb aquest model d’aprenentatge, que combina la formació a distància amb alguna sessió presencial, es vol donar possibilitats de formació a totes aquelles persones que pels motius que sigui, no puguin desplaçar-se fins les aules de l’ICAB.

Si necessiteu més informació, podeu contactar amb el Departament de Formació del Col·legi o enviar un e-mail a elearning@icab.cat

Contactes