Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Serveis

Nova funcionalitat dins de SOLUCIONS PROFESSSIONALS: càlcul d’indemnitzacions

18/07/2016
Tu prepara la demanda, l’ICAB t’ajuda a fer els números amb la nova funcionalitat de càlcul d’indemnitzacions que la pàgina web col·legial ha incorporat dins de l’apartat SOLUCIONS PROFESSIONALS.
Nova funcionalitat dins de SOLUCIONS PROFESSSIONALS: càlcul d’indemnitzacions

Des d’aquí, i com a persona col·legiada del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, tindràs accés a dues aplicacions web per al càlcul de les indemnitzacions laborals per extinció del contracte de treball.

D’una banda,  JURISOFT posa a la teva disposició una eina de gestió de despatx intuïtiva i de fàcil maneig, amb la qual es poden calcular on-line  les indemnitzacions que corresponen en supòsits d’acomiadament a abonar segons la normativa vigent.

De l’altra, la pàgina web del Consejo General del Poder Judicial (CGPJ) t’ofereix una aplicació informàtica que permet el càlcul de les indemnitzacions laborals corresponent a cada contracte segons les causes d’extinció taxades per la llei.

Podeu consultar tots dos aplicatius des de la pàgina web de l’ICAB seguint la ruta:

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Màrqueting
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. marqueting@icab.cat