Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Campanya 50 anys EPJ

Encara hi ets a temps de formar part de l’orla dels 50 anys de l’EPJ! Vine a fer-te la foto el 29 de març o envia'ns-la per e-mail abans del 6 d'abril!

14/03/2016
Com ja sabeu, amb motiu dels 50 anys de l’Escola de Pràctica Jurídica (EPJ), el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona està preparant una gran orla commemorativa de la qual tots els ex alumnes podeu ser-ne els protagonistes destacats. Ens interessa que hi hagi representants de totes i cadascuna de les promocions de l’EPJ, perquè volem que en aquesta làmina tan especial tinguin cabuda les diferents generacions de titulats en Dret que en les darreres cinc dècades heu passat per les aules de l’ICAB per aprendre la professió.
Encara hi ets a temps de formar part de l’orla dels 50 anys de l’EPJ! Vine a fer-te la foto el 29 de març o envia'ns-la per e-mail abans del 6 d'abril!

50 cursos d’EPJ han donat per a moltes hores de classes, de simulacions i de casos reals. Per a moltes històries i vivències de les quals vosaltres n’heu estat part destacada.

Per això, si voleu que el vostre retrat ocupi un lloc rellevant en aquesta orla, juntament amb el dels companys i companyes que al llarg d’aquest mig segle han passat per l’Escola, podeu passar pel Departament de Comunicació (5a planta de la seu col·legial) a fer-vos la fotografia el DIMARTS 29 DE MARÇ, de 9 a 14 i de 15 a 18 hores. Cal que prèviament reserveu hora per e-mail a comunicacio@icab.cat.

Si ho preferiu, envieu-nos la vostra pròpia foto en alta resolució i en format .JPG a la mateixa adreça de correu electrònic comunicacio@icab.cat. En aquest cas, teniu de temps fins al 6 d'abril! Junt a l'arxiu, heu d'indicar el nom i cognoms i la promoció.

ESCOLA DE PRÀCTICA JURÍDICA. 50 ANYS. FEM ADVOCATS

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat