Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

L’ICAB programa un Curs de Neurociència per a Juristes

28/03/2017
La Secció de Dret Sanitari del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona organitza un Curs de Neurociència per a Juristes per abordar les aplicacions més rellevants que la ciència que s’ocupa del sistema nerviós té en l’àmbit de la justícia i els tribunals.
L’ICAB programa un Curs de Neurociència per a Juristes

La proposta formativa es desenvoluparà 19 d'abril al 28 de de juny de 2017 a la seu col·legial (Mallorca, 283) i estudiarà diferents temes relacionats amb l’evolució del cervell i la conducta humana,  i quina és la seva aplicabilitat als jutjats.  

Entre d’altres aspectes, el programa del curs analitzarà el desenvolupament cognitiu, afectiu i sensoriomotriu, així com la maduració cerebral i la responsabilitat de les persones.

També descriurà les característiques principals, aplicacions i limitacions de les tècniques de neuroimatge i les proves psicofisiològiques i neuropsicològiques. Alhora, tractarà el concepte del dolor i les seves tipologies, i explicarà les tècniques per a la detecció de mentides.

La psicologia del testimoni i les trampes que juga la memòria davant el jutge, els trastorns psiquiàtrics i la imputabilitat i les conductes violentes i el Dret penal són altres dels punts previstos al llarg del curs.

Per a més informació, programa complet i inscripcions, contacteu amb la Comissió de Cultura de l’ICAB o visiteu el següent enllaç:    

  • Curs de Neurociència per a Juristes (AJORNAT)

Contactes