Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Del 3 al 24 de maig, Curs de Comptador-Partidor al Col·legi de l'Advocacia de Barcelona

07/04/2016
En seu de partició judicial, l’article 784 de la LEC -designació del comptador i dels pèrits- en el seu apartat 3 estableix que si faltés acord per al nomenament de comptador se’n designarà un per sorteig, d'entre els advocats exercents amb especials coneixements en la matèria i amb despatx professional al lloc del judici. L’objectiu d'aquest curs que organitza la Secció de Dret Civil de l'ICAB del 3 al 24 de maig de 2016 és el de facilitar als advocats aquests ''especials coneixements''; és a dir, que obtinguin la formació específica necessària per tal de dur a terme la important tasca que la Llei els encomana en haver estat designats comptadors partidors.
Del 3 al 24 de maig, Curs de Comptador-Partidor al Col·legi de l'Advocacia de Barcelona

D’aquesta manera, col·laboraran de manera adient amb l’Administració de Justícia, en la seva funció de garantir i fer efectiu el principi de tutela judicial.

En aquest curs es tractaran temes com ara l’execució de les darreres voluntats; el comptador-partidor i el marmessor; les diferències i afinitats (remissió al dret comú i al dret foral); les operacions que comprèn la partició -inventari, liquidació, divisió, adjudicació i col·laboració-; les nocions bàsiques sobre valoracions d’immobles o les repercussions fiscals de la partició i l’Impost de Successions, així com de Renda i Societats, entre d'altres.

Les inscripcions per assistir al curs s'han de fer on-line a través del següent enllaç:

Contactes