Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Normativa

Llei 43/2015, de 9 d’octubre, del Tercer Sector d’Acció Social (BOE del 10 d’octubre de 2015)

22/02/2016
Entrada en vigor: 11/10/2015. Regula les entitats del Tercer Sector d’Acció Social d’àmbit estatal, sempre que actuïn en més d’una Comunitat Autònoma, definint-les, establint els principis rectors que els hi són d’aplicació, les mesures de foment i els òrgans de participació d’aquestes entitats.

Les entitats del Tercer Sector d'Acció Social es regiran per la legislació específica que sigui aplicable en funció de la forma jurídica que hagin adoptat. La consideració d'entitats del Tercer Sector d'Acció Social, d'acord amb el que estableix aquesta llei, no excusa del compliment de tots els requisits i condicions que estableixi l'esmentada legislació específica.

La llei s’aplicarà sens perjudici de les competències de les CCAA en matèria d’assistència social segons els seus respectius Estatuts d’Autonomia, així com sens perjudici de la seva legislació específica.

Les obligacions pendents de pagament per part de les Comunitats Autònomes i les Entitats Locals amb les Entitats del Tercer Sector d’Acció Social, com a conseqüència de convenis de col·laboració subscrits en matèria de serveis socials, tindran tractament anàleg al d’altres proveïdors, en els termes que legalment s’estableixin.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissió Normativa
    c/ Mallorca, 283
    08037 Barcelona, Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5302