Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

El programa del 1r Congrés de l’Advocacia de Barcelona inclou diverses conferències de Dret Comunitari i Internacional

21/06/2016
El Dret Comunitari i Internacional centrarà 6 de les més de 60 conferències programades amb motiu del 1r Congrés de l’Advocacia de Barcelona els dies 30 de juny i 1 de juliol. En concret, els temes escollits d’aquesta matèria són la sostracció internacional de menors, els divorcis internacionals en l’àmbit comunitari, la regulació del consum transfronterer, les claus de l’advocacia internacional, les amenaces a la professió a la llum dels acords internacionals o la crisi dels refugiats.
El programa del 1r Congrés de l’Advocacia de Barcelona inclou diverses conferències de Dret Comunitari i Internacional

La graella de conferències de Dret Comunitari i Internacional prevista al programa del Congrés és la següent:

  • 30/06 13.00h Conferència: ‘El paper de l'advocacia davant els refugiats’. Ponents:  Anna Figueras, advocada, i Gemma Solanas, diputada de la Junta de Govern de l’ICAB.
  • 30/06 16.30h Conferència: ‘Sostracció Internacional de Menors’. Ponents:  Joaquim Bayo, advocat i ex magistrat, i Pilar Tintoré, advocada.
  • 30/06 18.00h Conferència: ‘La regulació del consum transfronterer des de la perspectiva del consumidor’. Ponent: Josep Martí, analista de projectes normatius de la Generalitat de Catalunya.
  • 30/06 18.00h Conferència: ‘Amenaces a la professió a la llum dels acords internacionals’. Ponent:  J. Oriol Rusca, degà de l’ICAB.
  • 01/07 10.00h Conferència: ‘Els divorcis internacionals en l'àmbit comunitari: qüestions pràctiques’. Ponent:  Flora Calvo, advocada.
  • 01/07 11.30h Conferència: ‘Les claus de l'advocacia internacional. Esquema normatiu i consells pràctics’. Ponent:  Blanca Padrós, advocada.

L’assistència a totes aquestes propostes és gratuïta per a persones col·legiades i associades del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona, prèvia inscripció OBLIGATÒRIA mitjançant el formulari general del Congrés [AQUÍ].

Recordeu que amb motiu del 1r Congrés de l'Advocacia de Barcelona, durant un dia i mig, tots els espais de l’ICAB (Centre de Formació, edifici Mallorca, 283 i Palauet Casades) oferiran un ampli ventall d'activitats de formació gratuïtes per a col·legiats i associats ICAB. Podeu consultar el programa complet AQUÍ.

Documents

Contactes