Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Justícia Penal Internacional

IX Jornada de Justícia Penal Internacional i Universal

02/06/2016
La Comissió de Justícia Penal Internacional de l'ICAB un any més, juntament amb el BPI- CAPI i el CEJFE del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, ha intervingut en la IX Jornada de Justícia Penal Internacional i Universal, aquest any coordinada per la vocal de la CJPI, Erika Torregrossa Acuña i que s'ha basat en La lluita i Prevenció dels Delictes d'Odi i totes les formes d'intolerància. Fou inaugurada pel Hble. Conseller de Justícia, el Degà de l'ICAB i representants de l'Ajuntament de Barcelona i del BPI-CAPI.

L'alt nivell dels ponents que van participar en la Jornada, actors jurídics i socials experts que treballen el tema des de fa anys, i el testimoni d'una víctima com a part vulnerada, així com l'assistència massiva de públic, més de 200 persones, la presència de l'adjunt del Síndic de Greuges i representants del Departament de Justícia de la Generalitat Valenciana i del Col·legi d'Advocats de Madrid.

Van fer dimensionar el problema i deixen patent el compromís conjunt de d'institucions, de l'ICAB, de professionals i societat civil per lluitar contra l'odi i la discriminació i per contribuir a un millor coneixement del fenomen per combatre'l amb més eficàcia.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família , Comissió de Prospectives T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat