Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Torn d'Ofici i Assistència al Detingut

Reconeixement al Torn d'Ofici especialitzat en la defensa de les víctimes de violència de gènere

19/05/2016
El 17 de maig de 2016, les institucions que formen part del 'Observatorio contra la Violencia Doméstica y de Género', amb seu al 'Consejo General del Poder Judicial', han acordat concedir el premi de reconeixement a la tasca més destacada per l’eradicació de la violència de gènere, en l’apartat institucional, al Torn d’Ofici d’Advocats de Violència de Gènere.
Reconeixement al Torn d'Ofici especialitzat en la defensa de les víctimes de violència de gènere

L’Observatori indica que "la intervenció de l’advocat especialitzat en els moments anteriors a la denúncia, durant la seva interposició i durant el procediment judicial, és fonamental per aconseguir que les víctimes tinguin coneixement dels seus drets, rebin l’assessorament jurídic oportú i puguin veure salvaguardats els seus interessos i els dels fills i filles o persones que d’elles en depenguin".

Aquest reconeixement, que compartim  amb els advocats i advocades inscrits al Torn d’Ofici de defensa de víctimes de violència de gènere, ens anima a continuar reivindicant la important tasca social dels advocats i advocades del Torn d’Ofici.

Sent conscients que en el nostre àmbit la gran majoria de les víctimes continuen sense sol·licitar assistència lletrada per la interposició de la denúncia en fase policial, volem aprofitar aquest reconeixement per tornar a reivindicar la importància d’aquesta assistència inicial, reclamant de les autoritats competents que les víctimes de violència masclista siguin informades pro-activament de la importància de fer ús d’aquest dret.

Felicitem a tots els advocats i advocades que diàriament defenseu les víctimes de violència de gènere per aquest merescut reconeixement, i us donem trasllat de la felicitació pública de la presidenta del CGAE, que trobareu en el següent enllaç de 'Abogacia.es'.

Contactes