Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Molt bona valoració del 1r Congrés de l’Advocacia de Barcelona per part de les persones col·legiades

11/07/2016
Els col·legiats i col·legiades de l’ICAB van valorar molt positivament el 1r Congrés de l’Advocacia de Barcelona celebrat els dies 30 de juny i 1 de juliol de 2016. Les gairebé 100 activitats formatives programades -entre conferències i càpsules formatives- van aplegar més de 700 participants i l’indicador de satisfacció mitjà va arribar al 8.85.
Molt bona valoració del 1r Congrés de l’Advocacia de Barcelona per part de les persones col·legiades

La majoria de les persones col·legiades i associades assistents al Congrés es van assabentar de la celebració del mateix a través de la pàgina web col·legial i del flaix informatiu de l’ICAB. 

El grau de satisfacció es va situar en el 8,8 en cas de les conferències de Formació i en el 8,9 en el cas de les càpsules de la Biblioteca.

Pel que fa al professorat, els usuaris van puntuar amb més d’un 9 els coneixements de la matèria impartida per part dels ponents, la claredat en la transmissió dels coneixements i el contingut de les sessions.

Unes dades que el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona considera molt positives de cara a possibles futures edicions d’aquest Congrés.