Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Formació / Biblioteca

Relació de conferències sobre Dret Penal programades amb motiu del 1r Congrés de l’Advocacia de Barcelona

22/06/2016
Com ja sabreu, els dies 30 de juny i 1 de juliol, tots els espais del Col·legi (Centre de Formació, edifici Mallorca, 283 i Palauet Casades) acolliran diferents activitats de formació amb ocasió del 1r Congrés de l’Advocacia de Barcelona. Més de 60 conferències gratuïtes per a persones col·legiades i associades ICAB, moltes d’elles sobre Dret Penal.
Relació de conferències sobre Dret Penal programades amb motiu del 1r Congrés de l’Advocacia de Barcelona

La relació de conferències específicament sobre Dret Penal que s’hi han programat són les següents:

 • 01/07 11.30h Conferència: 'Comentaris a les dues sentències sobre Responsabilitat Penal de les Persones Jurídiques'. Ponents: Antonio del Moral, magistrat Sala segona del Tribunal Suprem, i Jesús María Silva, catedràtic de Dret Penal de la UPF.
 • 01/07 13.00h Conferència: 'La reforma de l'art. 520 de la LECrim i l'assistència al detingut'. Ponents: Laura Parés, advocada, i  Esther Palmes, diputada de la Junta de Govern de l'ICAB.
 • 01/07 10.00h Conferència: 'Violència cibernètica'. Ponents: Andrea García, Mosso d'Esquadra.
 • 30/06 10.00h Conferència: 'El nou delicte de difusió inconsentida de Sexting'. Ponent: J. Ramon Agustina, professor de la UIC.
 • 30/06 11.30h Conferència: 'Valor provatori de les gravacions privades sense consentiment i dels missatges de WhatsApp'. Ponent: Josep Riba, advocat.
 • 30/06 13.00h Conferència: 'El nou delicte d'administració fraudulenta'. Ponent:  Cristóbal Martell, advocat.
 • 30/06 16.30h Conferència: 'El delicte de revelació de secrets: especial menció a l'aportació de documents en procediments judicials'. Ponent: Andrés Salcedo. President de la Secció 9 de l'Audiència Provincial de Barcelona.
 • 30/06 13.00h Conferència: 'Els delictes contra la propietat intel·lectual després de la reforma del CP 2015'. Ponent:  Jesús Tirado, fiscal del Tribunal Constitucional 
 • 01/07 13.00h Conferència: 'Nul·litat prèvia al recurs d'empara penal i especial interès constitucional'. Ponent: J. Antonio Lascurain, catedràtic Penal UA Madrid 
 • 01/07 11.30h Conferència: 'Règim de suspensió de l'execució de la pena després de la reforma del Codi Penal'. Ponent: Borja Mapelli, catedràtic de Dret Penal. Universitat de Sevilla
 •  30/06 16.30h Conferència: 'El compliance en l'exercici de la professió'. Ponent:  Natalia Martí, advocada, i Jorge Navarro, diputat de la Junta de Govern de l'ICAB.
 •  30/06 18.00h Conferència: 'Mesures de protecció de la víctima a l’empara del Conveni d'Istanbul'. Ponent: Auxiliadora Díaz, magistrada del Jutjat de Violència sobre la Dona núm. 2 de Las Palmas.

Us recordem que l’assistència a totes aquestes propostes és gratuïta per a persones col·legiades i associades de l'ICAB, prèvia inscripció OBLIGATÒRIA mitjançant el formulari general del Congrés [AQUÍ].

Podeu consultar el programa complet del 1r Congrés de l'Advocacia de Barcelona AQUÍ.

Contactes