Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Serveis

Solucions Professionals ICAB

07/03/2016
El Col·legi de l’Advocacia de Barcelona compta, dins de la seva pàgina web, amb un apartat dedicat a les Solucions Professionals, on podreu consultar tots aquells serveis que us oferim per a la millora de l’exercici professional.
Solucions Professionals ICAB

Serveis per créixer professionalment com la Borsa de Treball, serveis pels quals podeu trobar solucions alternatives als conflictes com són l’Arbitratge i la Mediació, assegurances en responsabilitat civil per cobrir els riscos professionals, guies que us orienten en aspectes bàsics del despatx, serveis que us faciliten el vostre dia a dia (certificats digitals, correu electrònic, sales...) i serveis que us recolzen davant jutjats i tribunals són algunes de les solucions que us proposem, en funció de si sou exercents, no exercents, estudiants o professionals.

Aquest apartat, a més, inclou un cercador per paraules clau, on podreu trobar la resta de tràmits i serveis que l’ICAB posa al vostre abast com a col·legiats/des de la Corporació.  

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Servei d'Atenció Col·legial (SAC)
    Mallorca, 283 - Planta 0
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    De dilluns a dijous de 9 a 20 h / Divendres de 9 a 15 h - Horari d’agost: de dilluns a divendres de 9 a 15 h. T. 93 601 12 12 - EXT. 5324 F. 93 487 65 03 E. sac@icab.cat