Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Justícia Penal Internacional

El TEDH, en Sentència de 31 de maig, condemna a Espanya en l’assumpte Beortegui Martínez vs. Espanya, en declarar l’existència de violació de l’art.3 del CEDH en l’àmbit processal, establint una obligació d’indemnitzar al recurrent en la quantitat de 20.000 euros per danys morals, i 3.500 per gastos i costes, rebutjant la resta de peticions.

02/06/2016
Adjuntem la sentència, facilitada per la Comissió de Justícia Penal Internacional del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB)

Documents

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família , Comissió de Prospectives T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat