Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Campanya 50 anys EPJ

El 9 de maig, teatre amb motiu dels 50 anys de l’EPJ: ‘L'últim dietari. Recreació dramàtica sobre la figura de Frederic Roda i Ventura (1898-1967)’

29/03/2016
Ja estan a la venda les entrades per a l’obra de teatre que, amb motiu dels 50 anys de l’Escola de Pràctica Jurídica, posarà en escena la companyia estable del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona el proper 9 de maig. La funció tindrà lloc a les 20.30 hores a la Sala d’Actes de la seu col·legial. El preu del tiquet és de 10 euros, a benefici de la Fundació Ignasi de Gispert. Seients no numerats.
El 9 de maig, teatre amb motiu dels 50 anys de l’EPJ: ‘L'últim dietari. Recreació dramàtica sobre la figura de Frederic Roda i Ventura (1898-1967)’

Ignasi Roda Fàbregas, nét número 9 de Frederic Roda i Ventura -degà del Col·legi entre 1963 i 1967 i que va donar nom a l’Escola de Pràctica Jurídica- ha creat un espectacle en torn a la seva figura.

El muntatge, amb el títol L'últim dietari, es dividirà en 8 parts: Neix l’home, L’home i la família, L’home polític, L’home advocat, L’home en la guerra, L’home, el Dret i la Justícia, La mort d’un home i De dietaris.

Al llarg d’aquesta Recreació dramàtica sobre la figura de Frederic Roda i Ventura (1898-1967) es descobriran les diferents facetes del personatge, tant en l’aspecte més personal, com en la seva decidida vocació política d’abans de la guerra i, després, el seu compromís professional amb l’advocacia.

Els beneficis es destinaran a la Fundació Ignasi de Gispert, que es va crear l’any 1999 amb l’ICAB, la Caixa d'Advocats i la Mútua de Previsió Social dels Advocats de Catalunya, per tal d'oferir ajut econòmic als advocats i les advocades que pateixen greus dificultats econòmiques per raons de malaltia o accident.

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comunicació (Premsa, Web i Món Jurídic)
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    T. 93 601 12 12 - EXT. 5310 F. 93 487 19 38 E. premsa@icab.cat