Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Vilanova i la Geltrú

Acord en relació a la presentació de candidatures a la Delegació de Vilanova i la Geltrú

06/06/2016
Consulteu acord.

1. De conformitat amb les previsions de l’article 3 i següents del Reglament de Règim Interior de les Delegacions del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (aprovat per Acords de la Junta de Govern de 8 d’octubre de 1998), la Comissió Permanent de la Junta de Govern, en sessió de 31 de maig de 2016, ha valorat la candidatura per als càrrecs de delegat/da i sotsdelegat/da de la Delegació territorial de Vilanova i la Geltrú i que ha estat presentada respectivament per Mònica Recasens Grau, col·legiada 22.992 i Elisabeth Domènech Pons, col·legiada 23.578

2. Els candidats reuneixen els requisits de:

a) Estar al corrent de les obligacions col·legials.
b) Acreditar una antiguitat mínima i sense interrupció d’un any amb un domicili professional en la demarcació de la Delegació territorial de Vilanova i la Geltrú.
c) No estar inhabilitades.

La candidatura s’ha presentat al Registre de la Delegació el 25 de maig de 2016 per escrit signat per les persones candidates; les quals, havien renunciat expressament als seus càrrecs en data 3 de maig de 2016

3. Correspon doncs la proclamació dels candidats i la seva publicació en el tauler d’anuncis del Col·legi i de la Delegació, així com a la pàgina web de la Corporació.

4. Així mateix, atès que s’està proclamant una única candidatura per als càrrecs vacants s’acorda desconvocar les eleccions i nomenar directament els candidats que han estat proclamats.

Barcelona, 31 de maig de 2016

Rafael Espino i Rierola.
Secretari

Contactes