Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Departament Internacional ICAB

Stage Internacional - Barreau de París

16/06/2016
Des del Barreau de París s’obre la convocatòria, per als mesos d’octubre i novembre de 2016, de 'le Stage International'. Es tracta d’una estada de dos mesos, que consisteix en un primer mes dedicat a la formació de joves advocats estrangers, a càrrec de l’Ecole de Formation du Barreau (EFB), per tal de mostrar-los el seu codi deontològic, el seu sistema jurisdiccional i els seus processos judicial. Aquesta formació es complementarà amb un segon mes en el qual aquests advocats podran realitzar pràctiques en despatxos d’advocats de París.
Stage Internacional - Barreau de París

És una gran oportunitat per trobar-se amb joves advocats d’altres països, comparar els diferents sistemes judicials i crear llaços amb diferents professionals del dret.

Els requisits són:

-    Ser menor de 40 anys.
-    Disposar d’una assegurança de responsabilitat civil.
-    Ser col·legiat de l’ICAB.
-    I un bon nivell de francès

Si estàs interessat o interessada en “le Stage International” a París, fes-nos arribar la següent documentació al Departament Internacional del Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB): internacional@icab.cat.

-    CV en francès
-    Una carta de motivació en francès
-    Una foto de carnet
-    Un copia del passaport

Les despeses de formació aniran a càrrec del Barreau de París, les despeses de viatge i allotjament del jove advocat aniran a càrrec de l’estudiant.

Les inscripcions ens les heu de fer arribar ABANS DEL 30 DE JUNY DE 2016.

Contactes