Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Dones Advocades

Masclisme a les xarxes: un vell fenomen amb noves eines

27/06/2016
L’Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC) va presentar el número 45 de la revista Dones Dossier com a introducció de l’acte organitzat juntament amb la Comissió de Dones del Col·legi de l’Advocacia de Barcelona sota el títol 'Masclisme a les xarxes: nou o vell fenomen?' que va tenir lloc el dimecres 25 de maig a la seu del Col·legi.

Article: http://bit.ly/25DwJzu

Contactes

    • Departaments i Comissions de l'ICAB  
    Comissions
    Mallorca, 283
    08037 Barcelona , Barcelona - España

    Comissió d'Advocats de Responsabilitat Civil i Assegurances, Comissió de Defensa dels Drets de la Persona i del Lliure Exercici de l'Advocacia, Comissió de Dones Advocades, Comissió de Dret Penitenciari, Comissió de Drogues , Comissió de Justícia Penal Internacional , Comissió dels Drets de la Gent Gran , Comissió per a la Igualtat de Drets dels Nous Models de Família , Comissió de Prospectives T. 93 601 12 12 - EXT. 5341 F. 93 487 16 49 E. comissions@icab.cat