Aquesta pàgina requereix tenir activat el javascript per a funcionar correctament

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació, així com cookies de complement de xarxes socials. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració o obtenir més informació aquí.

Tancar
Notícies › Comissió de Relacions amb l'Administració i la Justícia (CRAJ)

Cerquem voluntaris per formar part d’una prova pilot d’e-JUSTÍCIA en la jurisdicció civil

17/05/2016
El nombre d’advocats participants haurà de ser d’unes 200 persones. Tal i com es va acordar amb el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, durant els propers dies es vol posar en marxa una prova pilot del sistema de presentació de demandes civils a través de la plataforma e-JUSTÍCIA.
Cerquem voluntaris per formar part d’una prova pilot d’e-JUSTÍCIA en la jurisdicció civil

Notícies relacionades

Aquesta prova pilot forma part del compromís de la Generalitat de Catalunya d’adaptar-nos a les noves exigències telemàtiques comptant, en tot moment, amb el parer dels principals protagonistes: els advocats i advocades.

S’adjunta (a peu de pàgina) l'extracte d’acords de la última reunió.

Per això, us animem a participar en aquesta prova pilot, sol·licitant-vos que ens feu arribar el vostre interès a través d’un correu electrònic a craj@icab.cat indicant en l’assumpte “PROVA PILOT E-JUSTíCIA” i en el que ens heu de fer constar el vostre número de col·legiat/da.

Serà precís que us dediqueu a l’àmbit civil i es farà respecte d’aquells procediments en els que no és preceptiva la intervenció del procurador.

Documents

Contactes